Dodajte tortam in ostalim sladicam svoj pečat!

Podloga - dot exsplosion

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Cena: 15,45 €

Akcijska cena: 7,99 €

Opis

Podloga z vzorcem za dekoracijo vam omogoča, da okrasite sladice z neverjetnimi detajli. Uporabljamo jo za dekoracijo tort, piškotov in cupcakeov.

Podloga - dot exsplosion

Dvojni klik za prikaz večje slike

Pomanjšava
Povečava

Več

Podorobnosti

Dodajte tortam in ostalim sladicam svoj pečat!

Podloga z vzorcem za dekoracijo vam omogoča, da okrasite sladice z neverjetnimi detajli. Uporabljamo jo za dekoracijo tort, piškotov in cupcakeov. Podloga ima globoko vrezane vzorce, kar omogoča podrobne detajle. Podlogo lahko uporabljamo na masleni kremi, sladkorni masi, rojal kremi, medenjakih in čokoladi. Podloga v velikosti 52,5 x 57,5 cm.

SLADKORNA MASA: razvaljajte sladkorno maso do željene debeline in jo postavite na podlago z vzorcem. Še enkrat razvaljajte preko podlage, da se vzorec vtisne na sladkorno maso. Sladkorno maso prestavite na torto.

ČOKOLADA: Stopite čokolado in z njo premažite podlago z vzorcem. Počakajte, da se čokolada malo strdi, nato pa podlago s čokolado ovijte po obodu torte. Postavite v hladilnik, da se čokolada do konca strdi. Odstranite podlogo.

MASLENA KREMA/TRŠA SMETANA/ROJAL KREMA: Sladico namažite s poljubno kremo in pustite, da se malo strdi. Nato na kremo položite podlogo in jo rahlo vtisnite v kremo. Odstranite podlogo. 

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Tagi artikla

Oznake ločite s presledki. Uporabite enojni narekovaj (') za fraze.

Naša stran uporablja piškotke, ki omogočajo najboljše izkušnje pri uporabi spletnih storitev. Več o piškotkih. Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri