Dodajte tortam in ostalim sladicam svoj pečat!

Set podlog - vzorci blaga

Razpoložljivost: Na zalogi

18,45 €
Ali

Opis

Podloga z vzorcem za dekoracijo vam omogoča, da okrasite sladice z neverjetnimi detajli. Uporabljamo jih za dekoracijo tort, piškotov in cupcakeov.

Set podlog - vzorci blaga

Dvojni klik za prikaz večje slike

Pomanjšava
Povečava

Več

Podorobnosti

Dodajte tortam in ostalim sladicam svoj pečat!

Podloga z vzorcem za dekoracijo vam omogoča, da okrasite sladice z neverjetnimi detajli. Uporabljamo jih za dekoracijo tort, piškotov in cupcakeov. Vsaka podloga ima globoko vrezane vzorce, kar omogoča podrobne detajle. Set vsebuje 6 različnih plastičnih podlog (vse v velikosti 17,5 x 25 cm; lahko razrežete na poljubno velikost), navodila in primere uporabe. Podlogo lahko uporabljamo na masleni kremi, sladkorni masi, rojal kremi, medenjakih in čokoladi.

SLADKORNA MASA: razvaljajte sladkorno maso do željene debeline in jo postavite na podlago z vzorcem. Še enkrat razvaljajte preko podlage, da se vzorec vtisne na sladkorno maso, ki jo nato prestavite na torto.

ČOKOLADA: Stopite čokolado in z njo premažite podlago z vzorcem. Počakajte, da se čokolada malo strdi, nato pa podlago s čokolado ovijte po obodu torte. Postavite v hladilnik, da se čokolada do konca strdi. Odstranite podlogo.

MASLENA KREMA/TRŠA SMETANA/ROJAL KREMA: Sladico namažite s poljubno kremo in pustite, da se malo strdi. Nato na kremo položite podlogo in jo rahlo vtisnite v kremo. Odstranite podlogo. 

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Tagi artikla

Oznake ločite s presledki. Uporabite enojni narekovaj (') za fraze.

Naša stran uporablja piškotke, ki omogočajo najboljše izkušnje pri uporabi spletnih storitev. Več o piškotkih. Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri