Dodajte tortam in ostalim sladicam svoj pečat!

14-delni komplet za odtis v fondant (roža)

Razpoložljivost: Na zalogi

12,60 €
Ali

Opis

Wilton 14-delni komplet za odtis v sladkorno maso (fondant), z motivom roža. Primerno za okraševanje mini tortic (cupcake), kakor tudi za torte.

14-delni komplet za odtis v fondant (roža)

Dvojni klik za prikaz večje slike

Pomanjšava
Povečava

Več

Podorobnosti

Wilton 14-delni komplet za odtis v sladkorno maso (fondant), z motivom roža. Primerno za okraševanje mini tortic (cupcake), kakor tudi za torte.

Komplet vsebuje 2 velika medaljona za odtis (en za izrez, en z motivom) ter 12 manjših medaljonov za odtis posameznega motiva. V priloženih navodilih je kar 35 različnih idej za oblikovanje vzorcev.

Velikost: veliki medaljon:  cca. 7cm, mali medaljon: cca: 2,5cm

Material: plastika

Pred prvo in po vsaki uporabi modele operite ročno v topli vodi z malo milnice. Obrišite do suhega.

Država porekla: Kitajska

Namig za okraševanje mini tortic:

Razvaljajte sladkorno maso na debelino od 1,6mm do 3,00mm in jo rahlo posipajte s škrobom, da preprečite, da bi se model za odtis prilepil nanjo.  Z velikim modelom z vzorcem (ali pa z malimi odtisnite unikaten vzorec). Z velikim modelom za izrez, izrežite krog iz sladkorne mase z vzorcem, in ga previdno prenesite na ohlajeno mini tortico/cupcake.

Namig za okraševanje tort:

Torto obmažite z masleno kremo ali ganache-m ter jo prekrijte z razvaljano sladkorno maso/fondantom. Kot pri mini torticah, naj bo debelina razvaljane mase vsaj 1,6mm-3,00mm. Bolj debelo je razvaljana masa, bolj globoko boste lahko odtisnili vzorec - vzorec bo bolj viden.

 

Odtisnjen vzorec lahko osenčite z jedilnimi barvami v prahu, s flomastrom ali pa vdolbine "napolnite" z rojal kremo ali masleno kremo. 

 

.

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Tagi artikla

Oznake ločite s presledki. Uporabite enojni narekovaj (') za fraze.

Naša stran uporablja piškotke, ki omogočajo najboljše izkušnje pri uporabi spletnih storitev. Več o piškotkih. Dovoli piškotke Zavrni piškotke Zapri